tisdag 18 september 2012

Stående trädet

Våran bästa Sara har varit här på dagarna en tid. Hon leker skola, bygger fantastiska fantasivärldar och så gör hon yoghurt. Yoghurtövningar alltså. På yoghurtmattan.

Moa gör efter. Hunden, glada bebisen och så berget. Typ. Det går jättebra. Fast ibland fastnar Sara i någon konstig ställning. Inte så bra. Det här kommer inte pappa gilla, som Ellen sa.

Ellen gör också efter. Sådär lite i smyg. Plötsligt skulle hon upp och stå vid bordet. Väl där drog hon upp det ena benet längst det andra, släppte bordskanten och balanserade händerna ihop ovanför huvudet. Precis så som Sara gör. Yoghurtövningen Trädet.

Vi har en liten smygande förkylning som cirkulerar. Lite feber och mycket, mycket hosta. Vi har en ny våningsäng från Maria som blir en väldigt mysig koja. Så nu kan alla sova i var sin säng. Dom som vill. Sicken lyx.

6 kommentarer:

Erica sa...

Väck med förkylningen! :(

Hurra för yoghurtövningar och roliga Sara! :)

Malin sa...

Yougurtövningar är bra saker det!

Cecilia Geijer sa...

Den där förkylningen har vi här också.

Förra hösten vid den här tiden låg vi på sjukhuset på 322an med en kraftig förstoppning och hög tumörsfeber, det var då vi träffade er. Om jag tyder din blogg rätt så är ert liv också mycket enklare nu än då. Vi fixar den här hostan också!

Kram från Cecilia (Mejas mamma)

Frida sa...

Sant, yoghurtövningar är fint.
Och visst Cecilia, vårt liv är mycket enklare nu.

Hej då förkylningen!
Kram till er andra.

Sara sa...

Moa är helt klart ett yoghurtämne. Annat går som sagt att säga om min smidighet, men yoghurtskolan är iaf världens roligaste träningsform.

Tack M, E och lilla L för att ni bjuder in mig i er lek, er fantasivärld där allt kan finnas, delas, lagas, och bli sjungit för. Den närhet och närvaro ni visat och visar mig gör allt så rikt. Är så tacksam att få vara en liten liten del av er vardag.

Ni är världens bästa. Nu och alltid. Varma kramar och "puss puss nu går jag till jobbet" från Sara

Charlotte sa...

Hej! Va roligt att du hittat till min blogg. Använde ni också en hemrespirator i hemmet eller hade ni respirator då ni var på sjukhus?
Hur fick ni livet att fungera med assistenterna, utflykter, resmål osv?
Vart mycket på en gång nu men det är så få som kan berätta om ett liv med assistenter och ett sjukbarn.
Har läst lite på din blogg och det är verkligen en stark dotter du har!
Kram
Charlotte