lördag 31 mars 2012

Mjukisträ

Moster Erica syr en häst till Moa. Moa ville så gärna att Erica, Hjalmar och Mattias skulle komma upp till oss på mysafton i kväll så kom hon på att Erica kunde sy klart hästen samtidigt, hemma hos oss. På Ellens leksakssymaskin. Ja men jag måste virka lite till först svarar Erica.

"Men kan du inte låna lite av morfars virke?"

Smart där. Med en morfar som är vedhanterare så finns det gott om virke. Passar bra till hästens ben kanske. Mysafton blev det i allefall. Med 8-0 ägg till kvällsmat. Alltså ungefär åtta ägg till Hjalmar, noll ägg till oss andra. Fast det var inte riktigt sant, Ellen delade sista ägget rättvist mellan alla barn. Och så lördagsgodis såklart, till tonerna av Blixten, Bärgarn och Terry.

2 kommentarer:

Cecilia Geijer sa...

Åh, jag är så glad att jag har hittat hit.

Du minns säkert inte mig. Vi träffades på 322:an i september/oktober 2011 när vi låg inne en vecka med vår lilla dotter Meja (då 2 år), som ganska precis hade diagnostiserats med en njurtumör. Ni hade det så tufft då minns jag, och jag har tänkt så mycket på er och undrat hur ni har det nu. Jättefin blogg, och härligt att Ellen mår så mycket bättre. Det här gjorde min kväll.

Cecilia

Frida sa...

Tack för din kommentar!
Jag har en väldigt tydlig bild av Meja och när jag tänkt på henne en stund så kommer en bild av dig fram. Kul att höra ifrån dig! Hur är det med er och Meja?
Du får gärna maila mig på tre_plankton(snabelA)hotmail.com

Jag hoppas att ni har det bra och önskar allt gott,
Kram Frida